top of page
  • Instagram - Grey Circle
Liggend leeg.png
PL2_6843.jpg

Over mij

Hoi! Mijn naam is Maria de Jong, ik kom uit Rotterdam en ik doe niets liever dan de liefde fotograferen.

 

De uitvinding van het geschoten beeld is wat mij betreft één van de beste aller tijden. Het kijken van foto's brengt me terug naar mooie en bijzondere, maar ook soms zo gewone gebeurtenissen in mijn leven. Zo moet ik lachen om foto's van mijzelf als klein meisje, toen mijn moeder nog veel te veel klipjes en linten in mijn haren deed. Ik kijk met weemoed naar foto's met mijn vroegere vriendjes en schaam me voor alle 'rebelse' plaatjes uit mijn puberteit. Ook voel ik opnieuw de vrijheid bij het zien van foto's van mijn studententijd. En voor even waan ik me weer in Amerika, waar ik heel stoer in tentjes sliep en me waste in wc’s van restaurants. Ik besef me weer hoe waardevol al deze momenten zijn geweest…

… en hoe ik het jullie gun om ook zulke tastbare herinneringen te hebben! Al enkele jaren leg ik met mijn camera mensen, gebeurtenissen en bovenal de liefde vast. Ik zie pure schoonheid als ik een gevoel, een emotie of een sfeer kan vangen in een beeld. Uiteindelijk is dat wat een foto van onschatbare waarde maakt. Er is weinig waar ik enthousiaster van kan worden!

 

En die waardevolle foto’s, die maak ik graag van jou. Op je bruiloft, tijdens een shoot met je grote liefde of gewoon, een mooi of professioneel portret van jezelf. In Rotterdam, of heel ergens anders. In de drukte van de stad, of in de stilte van de bossen. Deel jouw wensen, behoeften en ideeën met me, ik denk graag met je mee!

 

Als fotograaf maak ik onderdeel uit van een groot, creatief netwerk. Trouwen jullie op een datum dat ik al geboekt ben, dan denk ik natuurlijk graag mee over een andere fotograaf die aan jullie wensen voldoet!

bottom of page