top of page
  • Instagram - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
Liggend leeg.png

BRUILOFT

 LOVE  IS THE EXPANSION OF TWO NATURES IN SUCH FASHION THAT EACH INCLUDE THE OTHER, EACH IS ENRICHED BY THE OTHER. 

Wat wil je zien, als je naar een foto kijkt? Ik weet zeker dat je niet denkt aan een neplach, een stijve pose of ongemakkelijke interactie. Ik ook niet. Als je naar de foto’s van je trouwdag kijkt, wil je je weer voelen zoals je je op dat moment voelde en opnieuw ervaren wat je op dat moment ervoer. Of dat nou een maand, vijf jaar of een halve eeuw later is. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Laat me jullie bewijzen dat het kan!

 

Een onvergetelijke bruiloft

Gefeliciteerd! Jullie zijn the lucky ones die de liefde bij elkaar hebben gevonden en dat mogen vieren met elkaar en de meest dierbare mensen om jullie heen. Deze dag is zó bijzonder, dat jullie daar graag blijvende herinneringen van willen hebben. Die herinneringen brengen jullie weer even terug naar het ja-woord, de liefdevolle geloften, de openingsdans, het gezicht van een trotse vader of ontroerde oma, de overheerlijke taart, de hilarische stukjes en het knallende feest. En die momenten leg ik vast. 

 

Een concept op maat

Een bruiloft is natuurlijk maatwerk. Jullie hebben waarschijnlijk al veel nagedacht en gefantaseerd over hoe jullie onvergetelijke dag eruit moet gaan zien. Ik ben dan ook onwijs benieuwd naar jullie wensen en creatieve ideeën! Natuurlijk denk ik graag mee en kan ik jullie zeker adviseren. Zo ken ik veel mooie plekjes in Rotterdam en omgeving, maar ook in veel andere delen van Nederland. Samen komen we vast tot een tof concept, dat helemaal afgestemd is op jullie behoeften.

Tarieven

Investering

 

 

v.a. 1250.-

 

Ik fotografeer bruiloften vanaf zes aaneengesloten uren. Binnen acht weken na de bruiloft lever ik minimaal 200 digitale foto's in hoge solutie, middels een persoonlijke online galerij op een webpagina. Het is mogelijk om extra uren bij te boeken, een pre-weddingshoot en een luxe trouwalbum. Hoe meer uren ik kom fotograferen, hoe meer foto's er worden geleverd. Nieuwsgierig naar mijn pakketten? Stuur mij een berichtje en ik laat mijn trouwbrochure zien. Daar vind je nog meer informatie over mijn diensten. 

 

Wat kunnen jullie verwachten? ​

 

  • Een uitgebreide trouwbrochure met meer uitleg over werkwijze, tarieven en albummogelijkheden 

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek, fysiek of online.

  • Een offerte op maat.

  • Tussendoor telefonisch of e-mail contact.

  • Binnen een week na de bruiloft een kleine preview.

  • Alle foto’s zullen na acht weken ook naar jullie worden opgestuurd op een USB-stick.

 

Hebben jullie andere of nog meer toffe ideeën? Ik houd van avontuur en creativiteit! Met elkaar komen we tot een passend concept wat helemaal bij jullie past. Neem gerust contact met mij op om alle mogelijkheden te bespreken. Ik zie uit naar jullie berichtje!

bottom of page